totalfood

ízek a paradicsomból

Cégünkről

Kedves Megrendelőink!

A TotalFood Brand 2000 óta vezető szerepet tölt be az ebéd-házhozszállítás területén az egész országban. Minden munkanapon díjmentesen házhoz szállítja az előre megrendelt ételeket Budapesten és az ország számos további településén. Szombatra, illetve vasárnapra szóló megrendelések kiszállítása az adott hét péntekén történik.

Élelmiszer biztonság

Kiemelt szerepet fordítunk:

  • a széleskörű ételválaszték kínálatára,
  • a magas színvonalú ételalapanyag kiválasztására,
  • a piacképes ár kialakítására,
  • a pontos és megbízható szállításokra.

Megépítettük és beköltöztünk az új konyhánkba, ami nyugat-európai színvonalú gépekkel felszerelt, illetve amely környezetbarát, energiatakarékos svájci technológia alkalmazásával teszi lehetővé akár a folyamatos 24 órás üzemeltetést. Az elkészült meleg, friss ételt több, mint 70 C-ról 3 C-ra, úgynevezett sokkolásos technológiával hirtelen lehűtjük. Ezen ételek 3 C-on biztonságosan eltarthatók mindenféle adalék vagy tartósítószer hozzáadása nélkül.

Kérjük ügyfeleinket, hogy az ételt kézhezvétel után szíveskedjenek rögtön hűtőszekrénybe tenni és fogyasztásig ott tárolni, így a 2-4 C fokon tárolt étel a csomagon jelzett időpontig biztonsággal fogyasztható Az ételeket fogyasztás előtt ajánlott 2-3 percig mikrohullámú sütőben 700W teljesítményen hevíteni. A fóliát melegítés előtt ne távolítsa el, így az értékes vitaminok, íz és ásványi anyagok nem távoznak a képződött gőzzel.

FONTOS! Felmelegítés után az ételt azonnal el kell fogyasztani, újramelegíteni tilos!

Vissza

4. hét

Copyright 2009 Planum-Comp Kft.